Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis krijg je te maken met onder andere een aannemer, meer- en minderwerk, een omgevingsvergunning, bouwtermijnen en een bouwdepot. Maar wist je dat je ook moet letten op de geldigheid van een offerte? En dat er voor nieuwbouwwoningen in 2024 ook extra aantrekkelijke financieringsmogelijkheden zijn?

Btrfinancieel

Offertegeldigheid
Het is belangrijk om een geldverstrekker te kiezen die een lange geldigheidstermijn heeft voor de hypotheekofferte.

Korting op je hypotheekrente
Sommige geldverstrekkers geven een aantrekkelijk rentepercentage voor nieuwbouwwoningen. Dit komt omdat nieuwbouwwoningen in Park Rietveld  over een gunstig energielabel beschikken (A++++) waardoor je automatisch in aanmerking komt voor duurzaamheidskorting. 

BTER op locatie of online
In eerdere projecten heeft ontwikkelaar Develop Inc. samengewerkt met de onafhankelijke hypotheekexperts van BTER: Martijn en Peter. Tot grote tevredenheid van kopers van nieuwbouwwoningen. Samen met jou kunnen ze vrijblijvend kijken naar je financiële situatie en brengen de mogelijkheden in kaart voor het kopen van een woning in Park Rietveld Noordeloos. Ook een second opinion van jouw hypotheekadvies is mogelijk. Bel Peter op 06 217 050 99.

Een afspraak maken op de locatie van Park Rietveld, bij jouw thuis of online via teams: alles is mogelijk!

Molenlanden ABB

De handtekeningen voor het bouwplan worden gezet

Handtekeningen voor huizen op Park Rietveld in Noordeloos

NOORDELOOS • ABB gaat in Noordeloos aan de slag met de bouw van het duurzame woningbouwproject Park Rietveld. Onlangs is de overeenkomst getekend tussen grondeigenaar en initiatiefnemer van het project, Wim Rietveld, de ontwikkelaar van het plan, Develop Inc., en ABB Bouwgroep.

Half april 2024 gaat ABB aan de slag met het bouwen van 45 energieneutrale huizen op het voormalige bedrijventerrein. In opdracht van grondeigenaar Wim Rietveld heeft Develop Inc. een offerteaanvraag gedaan bij drie bouwers, waarbij de keuze is gevallen op ABB.

Wethouder Arco Bikker (links) en grondeigenaar Wim Rietveld ondertekenden de overeenkomst. © Gemeente Molenlanden

Duurzame én betaalbare woningen in bedrijfspand Noordeloos

In samenwerking met grondeigenaar Rietveld en ontwikkelaar Develop Inc gaat de gemeente Molenlanden onderzoeken of het mogelijk is om een bestaand bedrijfspand aan de Singel in Noordeloos om te bouwen tot  duurzame woningen. 

De partijen hebben hierover inmiddels een overeenkomst getekend.

Jourdain Martens in gesprek met jongeren die behoefte hebben aan betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woonruimte

Energieneutrale woonwijk in Noordeloos naar volgende fase

Ondernemer Wim Rietveld heeft een bedrijfsterrein in Noordeloos, gemeente Molenlanden. Op dat terrein staat zijn kwaliteitscontrolelijn voor glaswerk, maar al jaren terug bedacht hij dat het een prima locatie kon zijn voor woningbouw en zo een maatschappelijk doel kon dienen. Hij ging ‘de boer op’ met zijn idee, maar corona zette alles even stop. Hij pakte het weer op toen hij in contact kwam met Develop Inc. Deze ontwikkelaar gaf vaart aan het project. Met uitgewerkte plannen voor zijn duurzame woonwijk met betaalbare energiezuinige huizen meldde Rietveld zich opnieuw bij de gemeente. Inmiddels zijn de nodige stappen gezet op weg naar de realisatie van ‘Park Rietveld’. 

Ontwikkeling

Develop Inc
Soestdijkseweg Zuid 249
3721 AE Bilthoven

030 303 64 65
info@developinc.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief
Interesse & informatie

MV Woordmerk
Wim Bak
Havendijk 22
4201 XA Gorinchem

06 204 641 80
wim@merkvast.com